Tarkkuussuunnistuksen edustusvalinnat 2016

MM-kilpailut, Liettua, 10.-15.7.2017

Tarkkuussuunnistuksen normaalikilpailun avoimeen sarjaan valitaan 3 urheilijaa ja max 3 paralympiasäännön täyttävää urheilijaa paralympiasarjaan. Tempo-kilpailuun valitaan 4 urheilijaa.

Joukkue valitaan viimeistään 9. kesäkuuta 2017. MM-kilpailujen paralympiasarjaan valittavien urheilijoiden on todistettava paralympiakelpoisuutensa IOF:n ohjeiden mukaisesti 1.6.2017 mennessä. Omavastuista ilmoitetaan myöhemmin.

Valintaperusteet:
Harkinnan mukaan menestys kevään 2017 kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa sekä aiempi arvokisamenestys kotimaassa ja ulkomailla. Harkintaa käytetään erityisesti siinä tilanteessa, jossa urheilija tulee joka tapauksessa valituksi joko tarkkuussuunnistuksen normaalikilpailuun tai tempoon ja jos hänen tasonsa on riittävän lähellä valintaa myös toiseen lajiin, voidaan hänet valita edustajaksi molempiin lajeihin. Tämä linjaus perustuu
 taloudelliseen tarkoituksenmukaisuuteen. Lisäksi valittavilla urheilijoilla tulee olla realistiset menestymismahdollisuudet.

Valintaryhmä: Heikki Liimatainen ja Hannu Niemi

 

Pohjoismainen maaottelu, Nokia, 30.9.-1.10.2017

Pohjoismaiseen maaotteluun valitaan kaksi 5 urheilijan joukkuetta eli yhteensä 10 urheilijaa.

Joukkue valitaan 15. elokuuta 2017. Omavastuista ilmoitetaan myöhemmin.

Valintaperusteet:
Harkinnan mukaan menestys vuoden 2017 kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa sekä aiempi arvokisamenestys kotimaassa ja ulkomailla.

Valintaryhmä: Heikki Liimatainen ja Hannu Niemi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail