Tulospalvelun käyttöönotto

<- Ohjeet seuralle

Viimeksi päivitetty 8.11.2018

Rastilippu-palveluun on integroitu muutamia tulospalveluohjelmia. Seura voi valita, mitä tulospalveluohjelmaa seura käyttää Rastilippu-palvelun kanssa.

Seuralla on Rastilipun tapahtumahallinnassa koodi, jolla seuran tapahtumat kytketään tulospalveluohjelmaan. Koodi löytyy Rastilipussa seurakäyttäjän omaa nimeä klikkaamalla (oikealla ylhäällä), kohdasta ”Omat tiedot”.

Tulospalveluohjelma hakee ilmoittautumiset Rastilipusta ja vie tapahtuman tulokset online Rastilippu-palveluun. Tulospalveluohjelma hakee tapahtumat Rastilipusta n. kuukausi ennen tapahtumaa.

Toimivuuden varmistamiseksi on syytä käyttää aina tulospalveluohjelman uusinta versiota. Käytettävissä olevat tulospalveluohjelmat:

Mikäli tapahtumapaikalla on heikko verkkoyhteys, voi järjestäjä ilmoittaa siitä tapahtuman tiedoissa. Silloin suunnistaja tietää varautua näyttämään ilmoittautumisen tapahtumapaikalla esim. puhelimensa näytöltä.

Tulosten siirtyminen Rastilippu-palveluun onnistuu hyvinkin heikolla verkkoyhteydellä. Mikäli verkkoa ei ole lainkaan, lähettää tulospalveluohjelma tulokset Rastilippuun, kun verkko jälleen löytyy.

Katso lisäohjeita, miten voi järjestää toiminnot kuntorastien tapahtumapaikalla, mm. ilmoittautumispiste ja maali.

Tulospalveluiden käyttöohjeet:
EResults Lite
Navisport
OLFRESULTS

Esimerkki seuran ohjeesta Rastilipun käyttöön EResults Lite -ohjelmalla (Pellon Ponsi): rastilippu-ohjeet-pelpo