Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutus

Kuntosuunnistajan kannattaa hankkia edullinen Kuntosuunnistajan vakuutus tapaturmien varalle, sillä vapaa-ajanvakuutukset korvaavat vaihtelevasti kuntosuunnistustapahtumissa sattuneita tapaturmia. Kuntosuunnistajan vakuutus on voimassa Suomen Suunnistusliitto ry:n kuuluvien seurojen järjestämissä kausiohjelman mukaisissa:

– Kuntosuunnistustapahtumissa (mm. iltarastit, korttelirastit)  ja näiden yhteydessä järjestettävissä Firmaliiga- tai vastaavissa kilpailuissa,
– seurojen järjestämillä suunnistuskursseilla,
– kansallisten ja aluemestaruuskilpailujen yhteydessä järjestettävissä kuntosuunnistussarjoissa (ml. rastiviikkojen kuntosuunnistussarjat),
– Jukolan ja Venlojen viestissä.

Vakuutus kattaa kaikki neljä Suomen Suunnistusliitto ry:n lajia;  suunnistus, hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus ja tarkkuussuunnistus. Vakuutus ei ole voimassa muissa urheilulajeissa.

Huom! Pohjola Vakuutus Oy on ilmoittanut, että vakuutus on voimassa myös niin sanotuilla omatoimirasteilla silloin, kun ne ovat seurojen järjestämiä. Omatoimirasteja on alettu järjestää korona-epidemian aikana,

Vakuutus ei ole voimassa muissa kilpailuissa kuin yllä mainituissa eikä harjoituksissa tapahtumien välillä. Vakuutuksen ottaja on Suomen Suunnistusliitto ry ja vakuutuksen antaja Pohjola Vakuutus Oy.  Lue tarkemmat vakuutusehdot  Kuntosuunnistajan vakuutus 2024.

Kuinka Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutus hankitaan?

Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutuksen hinta on yhteensä 33 € ja se ostetaan Suomisport-portaalista.

Kirjautumisen jälkeen valitaan ”lisenssin” osto, sen jälkeen laji (Suunnistus) ja  ostotapahtumaksi valitaan ”Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutuksen palvelumaksu 8 €”. Tämän jälkeen valitaan seura ja sitten ”Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutus 25 €”.  Hyväksytään valinnat ja siirrytään maksamaan verkkopankissa.

Vakuutuksen kokonaishinta on 33 € ja se on voimassa ostohetkestä hankintavuoden loppuun.  Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi.

Siirry ostamaan vakuutus.

Ohje seuroille

Ohje seuralle kuntosuunnistajan vakuutuksen markkinoimiseksi kuntosuunnistajille.

Haluatko kilpailijan lisenssin ja vakuutuksen?

Jos haluat kattavamman vakuutusturvan, voit lunastaa kilpailulisenssin ja siihen vakuutuksen. Lisätiedot.