Tarkkuussuunnistuksen edustusvalinnat 2018

EM-kilpailut, Slovakia, 27.4.-1.5.2018

Tarkkuussuunnistuksen normaalikilpailun avoimeen sarjaan valitaan 6 urheilijaa ja max 6 paralympiasäännön täyttävää urheilijaa paralympiasarjaan. Tempo-kilpailuun valitaan 8 urheilijaa.

Joukkue valitaan viimeistään 15. marraskuuta 2017. MM-kilpailujen paralympiasarjaan valittavien urheilijoiden on todistettava paralympiakelpoisuutensa IOF:n ohjeiden mukaisesti 1.11.2017 mennessä. Omavastuista ilmoitetaan myöhemmin.

Valintaperusteet:
Harkinnan mukaan menestys 2017 kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa sekä aiempi arvokisamenestys kotimaassa ja ulkomailla. Harkintaa käytetään erityisesti siinä tilanteessa, jossa urheilija tulee joka tapauksessa valituksi joko tarkkuussuunnistuksen normaalikilpailuun tai tempoon ja jos hänen tasonsa on riittävän lähellä valintaa myös toiseen lajiin, voidaan hänet valita edustajaksi molempiin lajeihin. Tämä linjaus perustuu
 taloudelliseen tarkoituksenmukaisuuteen. Lisäksi valittavilla urheilijoilla tulee olla realistiset menestymismahdollisuudet.

Valintaryhmä: Heikki Liimatainen ja Hannu Niemi

 

MM-kilpailut, Latvia, 4.–11.8.2018

Tarkkuussuunnistuksen normaalikilpailun avoimeen sarjaan valitaan 3 urheilijaa ja max 3 paralympiasäännön täyttävää urheilijaa paralympiasarjaan. Tempo-kilpailuun valitaan 4 urheilijaa.

Joukkue valitaan viimeistään 15. kesäkuuta 2018. MM-kilpailujen paralympiasarjaan valittavien urheilijoiden on todistettava paralympiakelpoisuutensa IOF:n ohjeiden mukaisesti 1.6.2018 mennessä. Omavastuista ilmoitetaan myöhemmin.

Valintaperusteet:
Harkinnan mukaan menestys kevään 2018 kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa sekä aiempi arvokisamenestys kotimaassa ja ulkomailla. Harkintaa käytetään erityisesti siinä tilanteessa, jossa urheilija tulee joka tapauksessa valituksi joko tarkkuussuunnistuksen normaalikilpailuun tai tempoon ja jos hänen tasonsa on riittävän lähellä valintaa myös toiseen lajiin, voidaan hänet valita edustajaksi molempiin lajeihin. Tämä linjaus perustuu
 taloudelliseen tarkoituksenmukaisuuteen. Lisäksi valittavilla urheilijoilla tulee olla realistiset menestymismahdollisuudet.

Valitsija: Heikki Liimatainen

 

Pohjoismainen maaottelu

Pohjoismaiseen maaotteluun valitaan kaksi 5 urheilijan joukkuetta eli yhteensä 10 urheilijaa.

Joukkue valitaan viimeistään 15. elokuuta 2018. Omavastuista ilmoitetaan myöhemmin.

Valintaperusteet:
Harkinnan mukaan menestys vuoden 2018 kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa sekä aiempi arvokisamenestys kotimaassa ja ulkomailla.

Valintaryhmä: Heikki Liimatainen ja Hannu Niemi

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail