Rastilippu – ohjeet seuralle

Viimeksi päivitetty 3.4.2020

Kysymykset ja palaute: rastilippu(a)suunnistusliitto.fi

Kaikkien seurojen tapahtumat palveluun

Kaikkien seurojen toivotaan syöttävän kuntorastitapahtumat ja suunnistuskilpailujen yhteydessä järjestettävät avoimet sarjat (kuntosarjat / kuntosuunnistus) Rastilippu-palveluun. Tapahtumia pääsee luomaan palveluun, kun on pyytänyt seurakäyttäjän oikeudet (alla kohta 3). Ohje tapahtumien julkaisemiseen, eli tapahtumahallintaan on kohdassa 4.

Iso määrä seuroja vie myös tapahtumien tulokset Rastilippu-palveluun, jolloin seuralla on käytössään online-tulokset. Katso ”tulospalvelun käyttöönotto”, kohta 6 alla olevalla listalla.

Seuran on helppo ottaa Rastilipun kaikki toiminnot käyttöön

Rastilippu tuo kaikkien seurojen kuntorastien käyttöön nykyaikaisia toimintoja, kuten ilmoittautumisten ja maksujen vastaanottaminen sekä online-tulokset. Palvelun käyttöönotto ja käyttö on sujuvaa.

Rastilipun toiminnot lisäävät tapahtuman laatua. Suunnistajat arvostavat ilmoittautumisen ja maksamisen toimintoja, sekä omaan profiilin kertyvää tuloshistoriaa.

Kun seura toteuttaa alla olevan listan toiminnot 3–6, saa seura käyttöönsä ilmoittautumisen ja maksamisen toiminnot. Lue lisää Rastilippu-palvelun kaikista ominaisuuksista kohdasta 1, Rastilippu-palvelun ominaisuudet.

Ohjeet seuralle, Rastilippu-palvelu

Tutustu seuran ohjeisiin numerojärjestyksessä.

1. Rastilippu-palvelun ominaisuudet
2. Käyttöönoton aikataulu seuroille
3. Seurakäyttäjän oikeuksien pyytäminen
4. Tapahtumahallinnan ohje (4.1.2019),
myös seurojen yhteisen tapahtumasarjan luominen
5. Maksuturvan sopimus, ohje
6. Tulospalvelun käyttöönotto
7. Seuran viestintä, ohjeet ja logot
8. Toiminta tapahtumapaikalla
9. Kävijätilastot ja maksuraportit

Koulutus seuralle

Rastilipun esittelyyn ja käyttöönottoon voi tilata koulutuksen, joka on seuralle ilmainen. Koulutuksen tilaaja vastaa tilavarauksista ja tilan mahdollisista kustannuksista.

Aiemmin julkaistua tietoa Rastilippu-palvelusta

Kysymykset ja palaute: rastilippu(a)suunnistusliitto.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail