Tapaturman sattuessa

Tältä sivulta löydät vakuutuksen toimintaohjeet tapaturman sattuessa ja saat myös tulostettua tarvittavat lomakkeet ja ohjeet. Lisäksi voit lähettää tapaturmailmoituksen vaivattomasti suoraan netin kautta.

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva

Suunnistajan lisenssivakuutus on Sporttiturva. Pohjola Vakuutus Oy on hoitolaitoskumppaneidensa kanssa luonut valtakunnallisen palveluverkoston, jossa asiakkaamme saavat kumppaneiltamme laadukkaan, nopean ja asiantuntevan palvelun tapaturmien ja sairauksien hoidossa. Kumppanit ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä.

Miten hakeudun hoitoon

Tapaturman sattuessa tai sairauden ilmentyessä hakeudu hoitoon OP Vakuutuksen hoitolaitoskumppaneille tai kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa terveyskeskukseen tai sairaalan ensiapupoliklinikalle.

Nopean ja asiantuntevan avun saat Pohjolan terveysmestarilta, joka päivystää puhelimitse joka päivä klo 7-23 numerossa 0100 5225. OP Vakuutuksesta on mahdollista saada maksusitoumus hoitolaitoskumppaneille kalliisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi leikkauksiin ja magneettikuvauksiin.

Turman sattuessa Sporttiturvan asiakkailla on käytettävissä valtakunnallisen kumppaniverkoston hoitolaitosten lisäksi Pohjola Sairaala, joka hoitaa tuki- ja liikuntaelinten vammoja urheiluun keskittyvien ortopedien johdolla. Pohjola Sairaalan toimipaikkoja on Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

Lue Pohjola Vakuutuksen ohje tapaturman sattuessa.

Mitä Sporttiturva kattaa

Urheiluseurasi kautta otettu Pohjolan Sporttiturva kattaa lajisi kilpailuissa, harjoituksissa tai pelimatkoilla sattuneet tapaturmat. Lue vakuutuksen kattavuus Sporttiturva tuoteseloste 2023.

Korvausraja

Syntynyt vamma korvataan 15.000 € /vamma, edellyttäen että siitä on tehty vahinkoilmoitus ja sen takia on hakeuduttu ajoissa lääkärin hoitoon. A-, N- ja D1-lisenssien omavastuu on 100 €, D2-lisensseissä ei ole omavastuuosuutta.

Vahinkoilmoitus

Vahinkoilmoitusta ei tarvita kirjallisesti, jos sen antaa puhelimitse. Tee vahinkoilmoitus jollain seuraavista tavoista:
– Soita Pohjolaan puh 03 03 03 03 (ark. 8-18). Kirjaa muistiin vammasi vahinkonumero.
Netti-ilmoituksella, verkkopankkitunnuksillasi
Tulosta vahinkoilmoitus, täytä se ja ota mukaan lääkärille.

Lisätietoja