Usein kysyttyjä kysymyksiä IRMAsta

Miksi minulla ei ole lisenssiä lunastaessani valittavissa vakuutuksellista lisenssivaihtoehtoa?

Tämä johtuu siitä, että sinulla ei ole tiedoissasi henkilötunnuksesi loppuosaa. Lisää henkilötunnuksen loppuosa tietoihisi (Käyttäjän tiedot -> Muokkaa käyttäjää, kirjoita loppuosa sille varattuun kohtaa ja täytä mahdolliset muut puuttuvat pakolliset tiedot (puh.nro ja postinumero ja -toimipaikka), paina lopuksi Tallenna). Huom! Henkilötunnuksen loppuosa on 4 viimeistä merkkiä (välimerkkiä – tai A ei kirjoiteta).
Nyt vakuutuksellinenkin lisenssivaihtoehto on valittavissa lisenssin lunastuksessa.

Miksi minulla ei ole mitään sarjaa valittavissa valikossa, kun yritän ilmoittautua kilpailuun?

Tähän on todennäköisimmin syynä se, että et ole vielä lunastanut lisenssiä. Lunasta lisenssi. Lisenssin lunastamisen jälkeen sarjojen pitäisi näkyä kilpailuun ilmoittautuessasi.

Mistä voin tarkistaa onko minulla jo lisenssinumero olemassa?

Mene IRMAn etusivulle irma.suunnistusliitto.fi ja paina oikeassa yläkulmassa Kirjaudu IRMAan. Valitse seuraavaksi kohta Tarkista lisenssinumero. Seuraavalla sivulla voi hakea erilaisilla hakuehdoilla itseäsi (esim. etunimi ja sukunimi), paina hae ja saat ruutuun hakutulokset. Jos nimesi tulee näkyviin, siitä näen lisenssinumerosi. Jos nimeäsi ei tule näkyviin, sinulla ei ole ennestään lisenssiä.

Mikä on oletussalasanani ensimmäisellä kirjautumiskerralla?

Se on joko henkilötunnuksesi neljä viimeistä merkkiä (Esim. 546A, huom! mahdollinen tunnuksen loppuosan kirjain on kirjoitettava isolla) tai syntymäaikasi muodossa ppkkvv. Jos näistä kumpikaan ei toimi, voit painaa Unohdin salasanani, kirjoittaa lisenssinumerosi ja painaa Lähetä. Tällöin saat salasanan sähköpostiisi, jos se oli tallennettu IRMAssa tietoihisi. Jos tämäkään ei auta, ota yhteys seurasi pääkäyttäjään tai liiton pääkäyttäjään ja pyydä vaihtamaan salasanasi.

Milloin seura pääsee maksamaan seuran kautta hoidetut ilmoittautumiset?

Seura pääsee maksamaan seuran kautta hoidetut ilmoittautumisen, kun ilmoittautumisporras on päättynyt. Maksettavat ilmoittautumiset näkyvät seuran pääkäyttäjälle kohdassa ”Seuran ilmoittautumisten maksaminen”.