Lähtisitkö kilpailuihin? – Toukokuun kilpailukalenterissa löytyy tarjontaa

Kilpailemaan!

Oletko harkinnut suunnistuskilpailuihin osallistumista? Toukokuussa kilpailutarjontaa löytyy joka puolella Suomea. Kilpailujen tiedot löytävät IRMA-kilpailukalenterista.

Kilpasarjojen ilmoittautuminen päättyy yleensä vajaa viikko ennen kilpailua. Jos haluat osallistua esim. reilun viikon päästä (4.–5.5.) viikonlopun kilpailuihin, niin ilmoittautuminen on ajankohtaista alkavan viikonlopun aikana.

Kilpasarjoihin osallistuaksesi tarvitset kilpailulisenssin ja sinun tulee edustaa valitsemaasi seuraa. Lisenssin lunastamisen jälkeen sinun tulee tehdä profiili myös IRMAan, jossa tehdää ilmoittautuminen kilpailuun.

Tietoa lisenssistä, sekä ohje lisenssin lunastamiseksi. Lisenssiin voi halutessaan ostaa lisäksi Sporttiturva-vakuutuksen.

IRMA-ohjeet

Kuntosarjat kilpailujen yhteydessä

Kilpailujen yhteydessä on useimmiten tarjolla myös avoimia sarjoja (= kuntosarjoja), joihin voi ilmoittautua joko etukäteen Rastilippu-palvelussa, tai kilpailupaikalla. Avoimet sarjat ovat nimensä mukaisesti avoimia kaikille. Tiedot avoimista serjoista / kuntosarjoista löytyvät kilpailukutsuista ja / tai kilpailuohjeista. Kilpailusivuille pääset IRMAn kilpailukalenterin kautta.

Kuntosarjalaisille on tarjolla Kuntosuunnistajan vakuutus.

Rastilippu.fi – kuntosuunnistustapahtumat

Rastilippu-palvelusta www.rastilippu.fi löytyy Suomen kuntorastit. Isoon osaan tapahtumia voi myös ilmoittautua ja maksaa ennakkoon palvelun kautta.

Kuntorasteille voi osallistua vapaasti. Riittää, että sinulla on maastossa kulkemiseen mukavat varusteet ja maksat osallistumismaksun.

Ota käyttöön Rastilippu! Joka viikonpäivä suunnistetaan eri puolilla Suomea.

suunnistus.fi – aloittelijan infosivut

Sivustolle suunnistus.fi on koottu tärkeimmät neuvot aloitteleville suunnistajille. Oiva tapa päästä mukaan lajiin on lähteä mukaan seuratoimintaan, jolloin tutustuu harrastajiin ja löytää helposti neuvoja mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Suunnistusseurat

Suunnistuskurssit aikuisille

Katso, löytyykö sinun paikkakunnaltasi suunnistuskurssia aikuisille.

Lasten suunnistuskurssien tiedot löytyvät seurojen sivuilta. Vanhemmat ovat tervetulleita lastensa kanssa maastoon. Suunnistusseurat

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail