Kultainen kompassi -cupin osakilpailut käynnistyvät

13- ja 14-vuotiaille suunnattu Kultainen kompassi  -cup pyörähtää käyntiin kevään kilpailukauden kiihtyessä. Cup koostuu alueellisista osakilpailusta ja syyskuun finaalista. Alue valitsee joukkueen valtakunnalliseen finaaliin 15.9. Tampereelle. Ensimmäiset alueelliset Kultainen kompassi -cupin osakilpailut käydään yleensä toukokuussa, joten ilmoittautuminen kilpailuihin on ajankohtaista.

Alueen joukkueessa juoksee 4 tyttöä ja 4 poikaa. Alue voi valita finaaliin useampia joukkueita. Finaali käydään yhteislähtökilpailuna hajontaradoilla.

Finaaliviikonloppuna 14.–15.9. järjestetään tämän ikäluokan nuorille myös mielenkiintoista ohjelmaa sisältävä leiri Tampereella. Alustava leiriohjelma ja muuta lisätietoa löytyy Kultainen kompassi  -cupin sivulta.

Alueen osakilpailut ja valintaohjeet julkaistaan alueen sivuilla. Alue tiedottaa myös, miten leirille ilmoittaudutaan – alueen toimesta vai omatoimisesti. Osalla alueista tiedot ovat vasta tulollaan alueen sivuille.

Kerro seurasi nuorille Kultainen kompassi- cupista

Kerro Kultainen kompassi -cupista ja alueen osakilpailuista seurasi nuorille. Tiedustelkaa alueen leiri- ja matkustussuunnitelmia. Finaaliviikonlopun leiri on avoin kaikille 13–14-vuotiaille ja heidän huoltajilleen riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana alueen joukkueessa. Yksittäisillä kilpailijoilla, jotka eivät ole alueen joukkueessa on mahdollisuus osallistua samaan yhteislähtökilpailuun. Leirille voi siis ilmoittautua ennen kuin tietää pääsystä alueen joukkueeseen.

Kultainen kompassi  -cupin tavoitteita ovat:
– tarjota kohtaamispaikka valtakunnallisessa kilpailussa,
– lisätä kilpailukokemusta ja kiinnittää nuoria lajiin,
– lisätä innostusta harrastamiseen ja tavoitteelliseen kilpailemiseen,
– vähentää drop out’ia,
– lisätä aluekilpailujen merkitystä,
– tutustuttaa nuoria toisiinsa, tarjota elämyksiä ja kavereita.

Vuoden 2020 ja 2021 finaaliviikonloppu on haussa

Vuoden 2020 ja 2021 finaaliviikonlopun järjestäjähaku on avoinna. Voisiko sinun seurasi olla finaaliviikonlopun järjestäjä? Hakuilmoitus.