Osallistu Rastilippu-palvelun etäkoulutukseen

Seurojen kuntorastien vastuuhenkilöille järjestetään Rastilippu-palvelun etäkoulutuksia. Koulutus sopii kaikille seuroille, jotka eivät ole vielä ottaneet käyttöön Rastilippu-palvelua tai jotka haluavat tietää lisää Rastilippu-palvelusta ja sen käyttämisestä. Osallistujat voivat lähettää etukäteen kysymyksiä.

Rastilippu-palvelun etäkoulutuksia järjestetään keskiviikkona 13.2. ja tiistaina 12.3. Ensi viikon koulutukseen ilmoittaudutaan 7.2. mennessä.

Rastilippu-palvelun koulutuksen voi myös tilata seuralle tai alueelle.

Lue lisää ja ilmoittaudu Rastilippu-koulutuksiin.

Miten tutustua palveluun?

Onko Rastilippu-palvelu vielä uusi tuttavuus? Voit aloittaa lukemalla: 190202_Rastilippu_yleiskatsaus.

Seuran ohjeiden etusivulle on koottu linkit Rastilippua käsitteleviin uutisiin sekä harrastesuunnistuksen uutiskirjeisiin, joissa on kerrottu Rastilipun ohjeita seurojen kuntorastien vastuuhenkilöille. Nämä kaikki löytyvät em. sivun alalaidasta.

Seuran ohjeiden etusivulta on myös linkit eteenpäin yksityiskohtaisempiin ohjeisiin:
1. Rastilippu-palvelun ominaisuudet
2. Käyttöönoton aikataulu seuroille
3. Seurakäyttäjän oikeuksien pyytäminen
4. Tapahtumahallinnan ohje (4.1.2019),
myös seurojen yhteisen tapahtumasarjan luominen
5. Maksuturvan sopimus, ohje
6. Tulospalvelun käyttöönotto
7. Seuran viestintä, ohjeet ja logot
8. Toiminta tapahtumapaikalla
9. Kävijätilastot ja maksuraportit

Maksuominaisuuden käyttöönotto

Jotta seura pystyy ottamaan palvelun käyttöön täysimääräisesti, tulee seuran tehdä sopimus Maksuturva Group Oy:n kanssa. Sopimus on seuralle ilmainen. Kun palvelu on käytössä täysimääräisesti, voivat suunnistaja ilmoittautua tapahtumaan ja maksaa osallistumisensa palvelun kautta.

Ohje Maksuturva-sopimuksen tekemiseksi.

Kuntorastikävijät kokevat Rastilippu-palvelun ilmoittautumis- ja maksutoiminnot käteviksi käyttää. Palvelun kautta ilmoittautuneet suunnistajat ovat myös mielissään ominaisuuksista, joita kirjautunut suunnistaja saa palvelusta: Omien tulosten helppo tarkastelutapa ja omien tulosten arkisto.

Rastilippu-palvelu on tehty seuroille, jotta he voivat tarjota kuntorastien asiakkeille nykyaikaista palvelua. Rastilippu-palvelua käyttävät seurat saavat selkeästi markkinaedun kuntorastikävijöiden keskuudessa. Rastilippua käyttävien seurojen kuntorastit sisältävät kävijöitä houkuttelevia ominaisuuksia.