Ilmoittaudu syksyn ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin

Suunnistusliiton koulutuskalenterissa on useita ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia alkavana syksynä. Nyt on aika ilmoittautua sekä markkinoida koulutuksia oman seuran sisällä. Alinna on myös tietoa seurajohtajakulutuksesta Vierumäen urheiluopistolla.

Kaikille seuroille avoimet Nuori Suunta -ohjaajakoulutukset on suunnattu ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville henkilöille, jotka toimivat seuroissa alle 12-vuotiaiden ohjaajina. Ilmoittautumissivu.

Tason 1 valmentajakoulutuksen Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa kohderyhmä on seuran 11–17-vuotiaiden ryhmien valmentajat. Koulutus antaa seuravalmentajalle eväitä kehittää nuorille suunnattujen harjoitusten määrää ja laatua seurassa. Sovitut koulutukset ja ilmoittautumislomakkeet.

Koulutustilaukset

Ovatko sovitut koulutukset kaukana? Mikäli seurassasi on useita koulutuksesta kiinnostuneita, kannattaa tilata koulutus omalle paikkakunnalle. Koulutuksen toteutumisen minimimääränä pidetään 8:aa osallistujaa.

Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksen tilaaminen

Valmentajakoulutuksen tason 1 Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa tilaaminen

VOK taso 1 valmentajakoulutukset sekä muut ajankohtaiset koulutukset

Suunnistusliitto suosittelee liikunnan aluejärjestöjen tarjoamia valmentajakoulutuksen tason 1 teemakoulutuksia. 3–7 tunnin koulutukset käsittelevät valmentamisen perusasioita. 31.10.–2.11. on näiden teemakoulutusten VOK-superviikonloppu, jolloin on mahdollisuus osallistua edullisesti monen eri teeman koulutukseen.

Suunta huipulle, eli tason 2 valmentajakoulutus toteutetaan talven 2014–2015 aikana. Ajankohta ja ilmoittautumisohjeet uutisoidaan myöhemmin syksyllä.

Vierumäen urheiluopisto järjestää useamman lajin yhteisen seurajohtajakoulutuksen 7.-8.11.2014. Koulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan syyskuussa. Koulutus sopii seurojen puheenjohtajille ja hallitusten jäsenille.