Ilmoittaudu ohjaajakoulutukseen

Tällä sivulla näkyvät Nuori Suunta -ohjaajakoulutukset, jotka ovat avoimia kaikille koulutuksesta kiinnostuneille ohjaajille ja ohjaajaksi aikoville. Koulutukset syntyvät seurojen tilauksesta. Katso lisää Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksista.

Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksen hinta on  75 euroa/viikonloppu/osallistuja tai 225 euroa/viikonloppu/seura (jos 3 tai useampia ohjaajia samasta seurasta). Tilavuokrat, ruokailut ym. olosuhteet eivät sisälly tähän hintaan. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalin, lukuun ottamatta Suunnistusseuran huipputreenit -harjoituskorttipakettia. Katso tarkemmin koulutuksen kuvauksesta. Paketit laskutetaan seuroilta koulutusten laskutuksen yhteydessä.

Nuori Suunta -ojaajakoulutus, alle 12-vuotiaiden ohjaajille

Sivua päivitetty 15.11.2018

Osa 1

Aika: 8. – 9.12.2018
Paikka: Porvoo
Tarkempia koulutuskohtaisia tietoja.
Ilmoittaudu koulutukseen 25.11.2018 mennessä.

Osa 2

Aika: 24. – 25.11.2018
Paikka: Kotka
Tarkempia koulutuskohtaisia tietoja.
Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.

Aika: Kevät 2019 (aika tarkentuu myöhemmin)
Paikka: Keuruu
Ilmoittautuminen koulutukseen avautuu talvella/keväällä 2019.

Ohjaajakoulutukset täydentyvät tähän kalenteriin sitä mukaan, kun seurat tekevät tilauksia koulutuksista. Tee tilaus seuraasi.

Palautetta osallistujilta

Hyviä asioita koulutuksessa olivat

  • Kouluttajan tieto-taito ja käytännön harjoitukset.
  • Kouluttajalla oli loistava pedagoginen osaaminen. Hän osasi vetää koulutuksen monipuolisilla menetelmillä ja huomioi hyvin nuoret ja aikuiset osallistujina. Hänellä oli myös hyvä tietämys urheilusta ja suunnistuksesta.
  • Sain uusia vinkkejä suunnistusharjoitusten ohjaamiseen ja ratojen suunnitteluun. Sain opetusta miten toimia hyvänä ohjaajana.
  • Keskusteluiden mukana tulleet uudet ideat
  • Tosi hyvä kouluttaja! Asiantuntija!
  • Koulutuksessa oli hyvä henki. Suunnistusratojen suunnittelu, toteutus ja palaute niistä olivat antoisia.
  • Vertaistuki eli hyvää keskustelua.
Valmentajakoulutuksen taso 1

Valmentajakoulutuksen tason 1 Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa kohderyhmä on seuran 11–17-vuotiaiden ryhmien valmentajat.

Tervetuloa ohjaajaksi! -koulutus

3 tunnin koulutus on oiva koulutus ensimmäiseksi tutustumiseksi ohjaamisen maailmaan. Tervetuloa ohjaajaksi! -koulutus on seurojen tilattavissa.

Nuori Suunta -ohjaajatapaaminen

Nuori Suunta –ohjaajatapaaminen järjestetään vuosittain tammi-helmikuussa.

Lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutus

Lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutuksessa käsitellään eri ikäryhmien suunnistusratoja, lapsen kehittymistä ja kilpailun järjestämisestä sekä muita huomioitavia asioita osallistujien näkökulmasta. Useat alueet järjestävät tämän koulutuksen kevättalvella. Koulutuslinkistä näet sovitut koulutukset.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail