Haluatko vaikuttaa – hae mukaan liiton työryhmiin!

Suunnistusliiton työryhmillä on keskeinen rooli liiton toiminnassa. Työryhmiin valitaan luottamushenkilöinä suunnistuksen eri osa-alueiden asiantuntijoita. Ryhmien keskeinen tarkoitus on tukea Suunnistusliiton toimihenkilöiden työtä ja varmistaa asiakokonaisuuksien laaja-alainen käsittely. Liittohallitus päättää tammikuussa 2022 työryhmien kokoonpanot, tehtävät ja valtuudet.

Suunnistusliitto asettaa hakuun seuraavat työryhmät:
• Tapahtumaryhmä
• Seuratoimintaryhmä
• Ympäristöryhmä
• Sääntöryhmä
• Karttaryhmä
• Hiihtosuunnistuksen kehittämisryhmä
• Pyöräsuunnistuksen kehittämisryhmä
• Tarkkuussuunnistuksen kehittämisryhmä
• Viestintä- ja markkinointiryhmä
• Harrastesuunnistusryhmä (UUSI)

Työryhmien tehtävät nykymuodossaan ja nykyiset kokoonpanot löydät liiton nettisivuilta.

Ryhmät kokoontuvat vuosittain noin 2-5 kertaa ja ryhmät valitaan määräajaksi vuosille 2022-2023. Ryhmien jäsenille korvataan kokouksista matkakulut Suunnistusliiton matkustussäännön mukaisesti. Nykyään osa kokouksista hoidetaan etänä.

Lisätietoja ryhmistä antaa toimitusjohtaja Mika Ilomäki (p. 045-773 103 10). Jos olet kiinnostunut, laita itsestäsi perustelut tulemaan viimeistään tiistaina 18.1.2022 sähköpostitse mika.ilomaki (a) suunnistusliitto.fi.

Liittohallitus valitsee ryhmät tammikuun 2022 lopussa ja ryhmät aloittavat työskentelynsä helmikuussa 2022.