Nuorten Jukolan ja superviikonlopun järjestäjähaku vuosille 2024-2025

Tapahtumat tähtäimessä -superviikonlopun eli Nuorten Jukolan, INOV-8-liigan finaalin sekä valtakunnallisen Kompassi-kilpailun järjestäjähaku vuosille 2024 – 2025

Suunnistuksen loppukesän suuret nuorisokilpailutapahtumat on yhdistetty samaan Tapahtumat tähtäimessä -superviikonloppuun, joka koostuu kolmesta osasta: lauantaina järjestettävästä Nuorten Jukolasta sekä sunnuntaina järjestettävistä valtakunnallisesta Kompassi-kilpailusta ja INOV-8-liigan finaalista.

Nyt on haussa järjestäjät vuosille 2024-2025

Hakijan tulee sitoutua järjestämään kaikki viikonlopun tapahtumat: Nuorten Jukola, Kompassi-tapahtuma ja INOV-8-liigan finaali. Tapahtumat voi järjestää yksittäinen seura tai useampi seura yhteistyössä, jolloin tapahtumaviikonlopussa voi olla kaksi eri keskusta, joiden välinen maantieteellinen etäisyys on maksimissaan 50 km.

– Tapahtumat tähtäimessä -superviikonlopun tavoitteena on koota vuosittain koko Suomen suunnistava nuoriso yhteen kilpailemaan viikonlopun eri tapahtumissa, kertoo nuorisopäällikkö Timo Saarinen superviikonlopun taustoja.

Ensimmmäinen Tapahtumat tähtäimessä -superviikonloppu järjestetään ensi kesänä 21.-22.8. Valkeakoskella.

– Perinteikäs Nuorten Jukola mittaa laajasti seurojen nuorisotoiminnan tason ja sunnuntain valtakunnallisessa Kompassi-kilpailussa kisaavat myös alueet keskenään. INOV-8-liigan takaa-ajofinaaleilla halutaan luoda  16-20-vuotiaille nuorille tiukkoja kisatilanteita. Liiga on ensimmäisen kahden vuoden aikana kerännyt mukavasti osallistujia ja Suunnistussäätiön tuella on voitu palkita sarjojen voittajat, jatkaa Saarinen.

Hakemus lähetetään IRMAssa 31.3.2021 mennessä alueen kilpailuohjaajalle. Alue lähettää IRMAssa hakemuksen mahdollisine lisätietoineen liittoon 15.4.2021 mennessä.

KILPAILUJEN HAKU

Tarkempia tietoja kaikista kilpailuista antaa nuorisopäällikkö Timo Saarinen, p. 040 519 8699 ja  Nuorten Jukolan osalta myös Mika Kantola, joka on haussa olevien viestien valvoja, p. 040 738 1901.

LÄHIVUOSIEN KILPAILUJÄRJESTÄJÄT OVAT:

2021 Valkeakosken Haka
2022 Kymin Suunnistajat, Kotka
2023 Hyvinkään Rasti

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail