Olethan vakuuttanut itsesi suunnistustapaturmien varalta?

Liikunta on hyväksi terveydelle, uudet harrastukset virkistävät mieltä ja tuovat arkeen vaihtelua. On hyvä kuitenkin muistaa, että joissain lajeissa loukkaantumisriski on tavallista korkeampi. Tärkeintä on tietysti loukkaantumisten ennaltaehkäisy ja turvallisuudesta huolehtiminen, mutta jos vahinko silti sattuu, on suuri apu, kun vakuutus kattaa tarvittavan hoidon.

Jos ikävästi käy ja tapaturma sattuu urheiluharrastuksessa, kannattaa tarkistaa, kattaako oma vakuutus mahdollisista loukkaantumisista koituneet kulut. Jos ei, voi olla syytä ottaa täydentävä vakuutus. Omaa vakuutusta voi täydentää eri urheilulajeja kattavaksi, mutta monesti edullisin ja selkein tapa on vakuuttaa itsensä oman lajin lisenssivakuutuksella, joko kilpailijan Sporttiturva- tai kuntosuunnistajan vakuutuksella.

Kilpailuihin osallistuva suunnistaja voi hankkia kilpailulisenssin lisäksi Sporttiturva-vakuutuksen, joka kattaa mm. leiri- ja kilpailutoiminnan kotimaassa ja ulkomailla tietyin rajauksin 3 kuukauden ajan. Lue lisää vakuutuksen sisällöstä ja hinnoista ja lunasta Sporttiturva-vakuutus täältä.

Kuntosuunnistaja, joka ei kilpaile, voi hankkia itselleen edullisen Kuntosuunnistajan vakuutuksen. Vakuutuksen hinta on vain 15 € ja se kattaa mm. Jukolan ja Venlojen viestit, iltarastit ja suunnistuskoulut. Lue lisää Kuntosuunnistajan vakuutuksen sisällöstä ja lunasta vakuutus täältä.

Turvallista suunnistusvuotta 2019!