Koulutusvideoita lasten radoista ja kilpailujen järjestelyistä

Lasten ja nuorten kilpailut -sivulla on julkaistu koulutusvideoita. Videoilla ja koulutusmateriaalissa on tietoa lasten ja nuorten ratojen laadinnasta sekä hyvän lasten ja nuorten kilpailutapahtuman toteutuksesta.

Lasten kilpailujen järjestäjät voivat hyödyntää ohjesivun laajaa materiaalia toteuttaessaan lapsille ja nuorille suunnattua kilpailutapahtumaa sekä toteuttaessaan kansallisen kilpailun toimintoja, jotka on suunnattu lapsille ja nuorille (toimitsijoiden koulutus, ilmapiiri, sarjavalikoima, rakenteet, radat, lähdön järjestelyt, maali, palkinnot jne.).

Videoiden rinnalla ja niiden täydennykseksi suosittelemme katsomaan Lasten ja nuorten ratojen laatiminen –koulutuksen materiaalit. Koulutusmateriaalia suositellaan myös tulevien vuosien tapahtumien suunnittelun pohjaksi.

Onnistuneita kisatapahtumia!