Juhli luontoa Suomen luonnon päivänä 26.8.

Elokuun viimeisenä lauantaina juhlitaan luontoa. Voit osallistua tapahtumiin tai järjestää oman tapahtuman, esimerkiksi suunnistuksellisen tapahtuman. Sata-vuotiaan Suomen kunniaksi on tänä vuonna juhlittu Luonnon päiviä.

Luonto on osa suunnistusta ja suunnistussuoritukset tehdään luonnossa. Nostetaan yhdessä tapahtuma-areenamme näyttävästi esiin Suomen luonnon päivänä 26.8.

Suomen luontoa voi juhlia monella tapaa – järjestämällä tapahtuman, osallistumalla tapahtumiin ja menemällä luontoon yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Voit myös osallistua jakamalla luontokokemuksesi muiden juhlijoiden kanssa sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi tunnisteella #luonnonpäivät.

Ilmoita tapahtumasi

Järjestettävä tapahtuma voi olla pieni tai suuri. Ilmoita tapahtumasi kartalla osaksi Luonnon päivien ohjelmaa. Muista myös kertoa tapahtumastasi ystäväpiirille ja kutsua sosiaalisen median kautta ihmisiä mukaan juhlimaan kanssasi.

Tapahtuman järjestäjän ohjeet

Etsi tapahtuma kartalta ja osallistu

Luonnon päiviin voit osallistua etsimällä mielenkiintoisen tapahtuman kartalta, joko läheltäsi tai kauempaa. Tapahtumatarjonta täyttyy pop up -tapahtumista tasaisesti aina edeltävälle viikolle asti. Tapahtumakarttaa kannattaa siis seurailla, jos et vielä löytänyt mieleistä tapahtumaa!

Lähde luontoon yhdessä ja jaa kokemuksesi #luonnonpäivät

Ainutlaatuisin luontojuhla syntyy yhdessä tekemällä. Kenen kanssa sinä haluaisit juhlia luontoa? Voit lähteä viettämään Luonnon päivää perheen, kummilapsen, ystävien tai tuttujen kanssa. Myös arkiset ja tutut luontokohteet muuttuvat juhlaksi, kun luontoon lähdetään yhdessä! Tule mukaan ja jaa luontojuhlasi somessa tagilla #luonnonpäivät.

Kerro muille viettäneesi päivää luonnossa, vaikkapa suunnistaen. Suunnistajien tapahtumien luontevin some-tunnisteyhdistelmä lienee #luonnonpäivät #suunnistus.