Hiihtosuunnistuksen SM-sprinttimatkat viikonloppuna Joutsassa – tarkista Emitagin kunto!

Hiihtosuunnistuksen SM-kilpailut jatkuvat ensi viikonloppuna Joutsassa sprintin ja sprinttiviestin merkeissä. Muistutamme kilpailijoita EmiTagin toimivuuden tarkistamisesta ja kilpailukorttiin liittyvistä ohjeista. Kilpailupaikalla palvelee lauantaina Emitin virallisen maahantuojan eli Suunnistajan kaupan piste, jossa voi testata laitteen jännitteen, tehdä koeleimaukset sekä tarvittaessa uusia kilpailukorttinsa.

Emit suosittelee, että EmiTagit, joiden numero on pienempi kuin 3977320, tulee vaihtaa uuteen. Vanhoilla korteilla kilpailemista ei suositella. Suunnistajan kaupan pisteellä lauantaina Jukka Westerlund kertoo tarvittaessa lisätietoja mm. kortin vaihtotarjouksesta.

https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/emit-ja-tulospalvelu/emitag-leimausjarjestelman-ohjeita/

Järjestäjien kisasivut

Onnistunutta kisaviikonloppua kaikille!