Pyöräsuunnistuksen MM-kilpailut Ruotsissa 15.-20.7.

Artikkelikuvassa Ruska Saarela, kuvaaja: Donatas Lazauskas

Pyöräsuunnistuksen aikuisten ja nuorten MM-kilpailut käydään 15.-20.7.2022 Ruotsin Säterissä ja Falunissa. Kilpailuja voi seurata IOF:n live-palvelun välityksellä.

Ohjelma

* Ajat Suomen aikaa

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen MM-kisoihin 2022

Naiset (9): Antonia Haga OK Botnia (K,V,P,S,M), Essi Hakala Vaasan Suunnistajat (S, M vara), Marika Hara Koovee (K,V,P,S,M), Mervi Pesu Rajamäen Rykmentti (K,V,P,S,M), Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat (K,V,P,S,M), Henna Saarinen Koovee (K,V,P,S,M), Ingrid Stengård OK Trian (K,V,P,S,M), Eveliina Välimaa Vaasan Suunnistajat (U23, K,S,M, P vara), Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö (U23, K,S,M, V vara)

Miehet (9): Andre Haga OK Botnia (K,V,P,S,M), Petrus Hanhijärvi Espoon Akilles (K,P,M, S vara), Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet (U23, K,V,P,S,M), Kare Kaskinen Ulvilan Ura (K,S,M, P vara), Jussi Laurila Jalasjärven Jalas (K,V,P,S,M), Juha Lilja Tampereen Pyrintö (U23, K,V,P,S,M), Miika Nurmi Vaasan Suunnistajat (U23, K,V,P,S,M), Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat-37 (U23, K,S,M, V vara), Samuel Pökälä Asikkalan Raikas (K,V,P,S,M)

20-v. nuorten MM-joukkue

Naiset (6): Pihla Häkkinen Hiiltomiehet, Aino Kankaanpää Lapuan Virkiä, Kaarina Nurminen Tampereen Pyrintö, Vilma Pesu Hiiltomiehet, Siiri Rasimus Suunta Jyväskylä, Silja Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö

Miehet (6): Tatu Aaltonen Lynx, Paulus Hanhijärvi Espoon Akilles, Eevert Kenttämies Koovee, Simo Klemettinen Suunta Jyväskylä, Eemil Koskinen Hiiltomiehet, Akseli Pesu Hiiltomiehet

Matkat:
K=keskimatka, V=viesti, P=pitkä matka, S=sprintti, M=massalähtö