INOV-8-liigan ja Kompassi-alueotteluiden lopputulokset

Nuorten suunnistuksen superviikonlopun sunnuntaina kisailtujen INOV-8-liigan finaalien ja Kompassi-alueotteluiden tulokset on julkaistu. Nuorten INOV-8-liigan sarjavoittajat palkittiin Suunnistussäätiön 500 euron valmennustipendeillä ja toiseksi sekä kolmanneksi sijoittuneet INOV-8-jalkineilla.  Paras seura-kilpailun voittaja Espoon Suunta palkittiin Suunnistusliiton 500 euron valmennustuella.

Kompassi-sarjoissa oli jaossa ensi kertaa uudet valtakunnalliset palkinnot henkilökohtaisissa sarjoissa 10-14-vuotiaille sekä alueottelun voittajalle  kiertopalkinto. Kultakompassi-alueottelun voittaja sai haltuunsa vuodeksi perinteisen Kultainen kompassi-kiertopalkinnon, joka jatkaa tästä eteenpäin uudella nimellä.

Vuoden päästä nuorten superviikonloppu kisataan Kotkassa 20.-21.8.2022