INOV-8-liigan ohjelma julkaistu – Avauskilpailu Lahdessa sunnuntaina 19.7.

Päivitetty 12.6. Ilmoittautuminen suljettu kilpailijamäärän täytyttyä.

Nuorten 16-20-vuotiaiden INOV-8-liigan ohjelma on nyt päivitetty ja julkaistu kevään peruuntuneiden kisojen jäljiltä. Osakilpailujen muutokset vaikuttivat myös liigan pistelaskuun, eikä viimeistä kilpailua käydä tänä vuonna takaa-ajona. Parhaat palkitaan tänäkin vuonna 500 euron valmennusstipendeillä, samoin Paras seura -kisan voittajalle on luvassa samansuuruinen palkinto.

INOV-8-liiga käynnistyy Lahti-Suunnistuksen keskimatkalla sunnuntaina 19.7.

Toistaiseksi voimassa olevien rajoitusten mukainen 460 kilpailijaa/tapahtuma on nyt täyttynyt ja ilmoittautuminen suljettu. Järjestäjä seuraa viranomaisten ohjeita ja tiedottaa kilpailusivuillaan, mikäli kilpailuun voidaan ottaa lisää osallistujia.

Kilpailut:

19.7. Lahti-Suunnistus (keski), LS-37

16.8. INOV-8-liigan keskimatka (keski), Navi

21.8. Grano Games , näyttökilpailu (sprintti), TP

22.8. Nuorten näyttökilpailu (pitkä), VaHa

23.8. Nuorten näyttökilpailu (keski), VaHa

 

 

 

 

 

INOV-8-liigan ohjelma

Lahti-Suunnistus