Syyskesä on vilkas kuntorastikausi – käytä Rastilippua

Kesälomien jälkeen palataan innolla harrastusten pariin. Myös kuntorastit houkuttelevat runsaasti osallistujia loppukesällä ja alkusyksystä. Aloittelevat harrastajat ovat aina tervetulleita kuntorasteille. Opastusta saa tapahtumapaikalla ja ohjeita voi lukea myös sivustolta suunnistus.fi.

Käytä Rastilippu-palvelua aktiivisesti

Rastilipusta (rastilippu.fi) löydät kuntorastitapahtumat Suomessa. Esimerkiksi ensi viikolla on kuntorasteja 20–30 paikkakunnalla jokaisena alkuviikon päivänä!

Tapahtumat, joihin voit ilmoittautua ja maksaa Rastilippu-palvelussa, on merkitty kartalle tunnuksella ja palvelun listanäkymään tunnuksella

Rastilippu-palvelu on helppo ottaa käyttöön. Avaa www.rastilippu.fi, valitse ”Kirjaudu palveluun”, tee profiili ja palvelu on käytössäsi. Lue tarvittaessa ohjeet.

Lisää suunnistusmahdollisuuksia

Useissa kansallisissa kilpailuissa on tarjolla myös kuntosarjat, joihin voi osallistua vapaasti ja yleensä ilmoittautua paikan päällä. Kuntosarjoihin voi osallistua ilman kilpailulisenssiä. Kuntosarjoista ja ratapituuksista kerrotaan kilpailukutsussa tai kilpailuohjeessa, jotka löytyvät kilpailua järjestävän seuran sivulta. Linkki tapahtuman sivuille löytyy Irma-järjestelmästä.

Seuran jäsenenä voit osallistua kansallisiin suunnistuskilpailuihin, joita on rusaasti eri puolilla Suomea. Kilpasarjojen osallistujilta edellytetään kilpailulisenssiä. Tarjolla on nykyään myös kertalisenssi.

Vakuutukset

Kuntosuunnistajan vakuutus
Varmista vakuutusturvasi kuntorasteilla, suunnistuskursseilla sekä Jukolan ja Venlojen viestissä lunastamalla kuntosuunnistajan vakuutus.

Kilpailulisenssi
Kilpailuissa tarvitset kilpailulisenssin, jonka yhteyteen voi lunastaa lisenssivakuutuksen. Lisenssivakuutus kattaa kilpailuissa ja harjoituksissa sattuneet tapaturmat.

Elämyksellistä suunnistussyksyä!