INOV-8-liigapisteet Hyvinkään kilpailun jälkeen – Pyrintö jatkaa seurojen ykkösenä

Nuorten INOV-8-liigan toinen osakilpailu käytiin Hyvinkäällä nuorten MM- ja EM-näyttökilpailujen yhteydessä. Liigan kolmas ja kevätkauden viimeinen osakilpailu suunnistetaan Raumalla ensi lauantaina 17.5. Sprinttikilpailussa on mukana lähes 270 osallistujaa 16-20-vuotiaiden sarjoissa.

Hyvinkään osakilpailun jälkeen kahdella voitolla sarjojaan johtavat 20-vuotiaissa Aaro Aho (VaHa) ja 16-vuotiaissa Aarni Ronkainen (JRV).  Muiden liigasarjojen kärjessä tilanteet ovat tiukkoja.  D16-sarjassa kärkipaikan jakavat Fanny Kukonlehto (KangSK) ja Eeva-Liina Ojanaho (OH), D20-sarjaa johtaa Amanda Strandvall (Minken) ja D18 sarjan kärkinimi on Mikaela Karjalainen (JRV). Poikien 18-vuotiaissa kärjessä jatkaa Touko Seppä (TuS).

Seurakilpailussa Tampereen Pyrintö kokosi Hyvinkäältä huiman saaliin ja jatkaa selkeästi pistetilanteen kärjessä. Helsingin Suunnistajat oli Hyvinkäällä toiseksi paras seura nousten pisteen turvin myös yhteistilanteessa toiseksi ohi Turun Suunnistajien. Hyvinkäällä kolmanneksi eniten pisteitä kokosi Jämsän Retkiveikot hienolla panoksella.

INOV-8-liigan sivut