Maksa kuntosuunnistuksen osallistuminen helposti Rastilipussa

Rastilippu-palvelusta löydät Suomen kuntorastit. Palvelusta on helppo etsiä tapahtumia. Tänään pääsee suunnistamaan 22 eri tapahtumassa ympäri Suomen.

www.rastilippu.fi

Yli 40 seuraa on ottanut käytöön ilmoittautumisen ja maksamisen toiminnot Rastilipussa. Tapahtumat, joissa on käytössä ilmoittautuminen ja maksaminen on merkitty tunnuksella.
Tunnus kartalla   
Tunnus listanäkymässä  

Sinäkin voit ilmoittautua ja maksaa Rastilipussa. Valitse ”Kirjaudu”, niin palvelu opastaa sinua eteenpäin.

Rastilipun ohjeet suunnistajalle
Näin toimit tapahtumapaikalla

Ensimmäisellä käyttökerralla sinun tulee luoda profiili. Profiili tehdään Rastilipussa ja se muodostuu Rastilipun taustajärjestelmänä toimivaan Suomisportiin. Mikäli olet aktiivisuunnistaja ja olet lunastanut suunnistuksen kilpailulisenssin, on sinulla jo olemassa profiili. Voit kirjautua Rastilippuun puhelinnumerollasi (tai sähköpostilla) ja sen jälkeen voit ilmoittautua ja maksaa näppärästi.

Kertakäyttöinen koodi tai linkki

Rastilippuun kirjaudutaan kertakäyttöisellä koodilla (kun kirjaudut puhelimella) tai sähköpostiin tulevalla kertakäyttöisellä linkillä (kun kirjaudut sähköpostilla). Aina kun kirjaudut uudelleen, saat uuden koodin tai linkin.

Kuvakkeeksi puhelimeen

Rastilipun voi lisätä kuvakkeeksi puhelimen aloitusnäyttöön. Mikäli puhelimesi ei ehdota tätä, katso selaimesi asetuksista.

Kuvakkeeksi asetettu Rastilippu toimii PWA-tekniikalla (Progressive Web Applikation) sovelluksen kaltaisesti. Kokeile!

Kuntorasteilla pääset nopeasti maastoon

Kun olet ilmoittautunut ja maksanut Rastilipussa, ei sinun tarvitse ”etsiä käteistä” ennen kuntorasteille lähtöä. Sujuvasti järjestetyillä kuntorasteilla sinun ei myöskään tarvitse jonottaa saadaksesi kartan. Ilmoittautuminen ja maksu näkyvät järjestäjien laitteilla, kun emit-korttisi luetaan tai kun kerrot nimesi.

Ilmoittautumisen voi tehdä jo aiemmin kotona tai vaikka juuri ennen maastoon lähtöä, kun solmit kengännauhoja. Tiedot siirtyvät viiveettä nettiyhteyden kautta järjestäjien laitteille.

Ohjeita aloittelijoille: suunnistus.fi