Tervetuloa ohjaajaksi -verkkokoulutus

Tervetuloa ohjaajaksi on starttikoulutus urheiluseurojen uusille ja aloitteleville, pääasiassa 6 – 11 -vuotiaiden lasten kanssa toimiville ohjaajille tai ohjaajaksi aikoville. Koulutus perehdyttää osallistujat lasten liikunnan ja lasten ohjaamisen perusteisiin, antaa vinkkejä harjoituskerran suunnitteluun sekä innostaa hakeutumaan laajempiin koulutuksiin.

Olympiakomitea on työstänyt maksuttoman Tervetuloa ohjaajaksi -verkkokoulutuksen. Koulutus kestää 35 min ja sitä voi katsoa pienissä paloissa.
Tutustu tervetuloa ohjaajaksi verkkokoulutukseen >>

Liikunnan aluejärjestöt järjestävät 3 tunnin Tervetuloa ohjaajaksi -koulutuksia yleiskoulutuksina, jotka soveltuvat kaikkien lajien edustajille. Tutustu liikunnan aluejärjestöjen yhteiseen koulutuskalenteriin tai ota yhteyttä lähimpään aluejärjestöösi.

Suunnistusliitto järjestää lajikohtaista alle 12 -vuotiaiden lasten ohjaajille tarkoitettua laajempaa Nuori Suunta -ohjaajakoulutusta. Nuori Suunta ohjaajakoulutus soveltuu myös hyvin uusille ja aloitteleville ohjaajille. Tutustu ja ilmoittaudu alkaviin ohjaajakoulutuksiin.