Ohjaaja- ja tason 1 valmentajakoulutukset

Suunnistusliitto järjestää lasten ohjaajakoulutuksia ja nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa, tason 1 valmentajakoulutuksia seurojen tai alueiden tilauksesta. Tilatut koulutukset järjestetään pääsääntöisesti avoimina koulutuksina, joihin toivotaan osallistujia useista eri seuroista. Tiedot tulevista koulutuksista julkaistaan Suunnistusliiton koulutuskalenterissa.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Tulevalla talvikaudella on alkamassa ainakin seuraavia uusia ohjaaja- ja tason 1 valmentajakoulutuksia, joihin ilmoittautuminen on nyt avattu:

Nuori Suunta -ohjaajakoulutus
Porvoossa  8.-9.12.2018, ilmoittaudu 25.11.2018 mennessä.

Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa (taso 1 valmentajakoulutus)
Joensuussa 23.-24.3.2019, ilmoittaudu 3.3.2019 mennessä.

Seuraa aktiivisesti Suunnistusliiton koulutuskalenteria, sillä tietoja uusista kouluksista päivitetään kalenteriin. Kerro alkavista koulutuksista myös muille seurasi jäsenille ja lähtekää joukolla mukaan!

Talven ja kevään 2019 koulutustilaukset nyt ajankohtaisia!

Mikäli koulutuskalenterista ei löydy koulutusta lähiseudullenne, voi suunnistusseura yksin tai esim. yhteistyössä toisen seuran kanssa tilata koulutuksen omalle paikkakunnalle. Koulutus tulee tilata viimeistään 2,5-4 kuukautta ennen toivottua koulutuksen ajankohtaa, joten tammi-maaliskuulle 2019 suunnitellut koulutukset tulee tilata marraskuun aikana!

Tilaa Nuori Suunta ohjaajakoulutus
Tilaa Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa (tason 1 valmentajakoulutus)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail