Kultainen kompassi -cup, finaaliviikonlopun leirikutsu

Kultainen kompassi -cupin tavoitteena on innostaa 13–14-vuotiaita lajissa ja harrastuksessa. Finaalin yhteydessä järjestetty leiri on odotettu tapahtuma ikäluokan keskuudessa.

Vuoden 2018 finaaliviikonloppu pidetään 8.–9.9. Kirkkonummen Veikkolassa. Finaaliviikonlopun ohjelma on avoin kaikille 2004 ja 2005 syntyneille, sekä heidän huoltajilleen.

Leiripäivä on lauantai ja finaalikilpailu juostaan sunnuntaina. Leiriohjelma sisältää tietoa ja harjoitteita sekä juoksusta että suunnistustaidosta. Aikuiset pääsevät keskustelemaan ikäluokan seura- ja aluetoiminnasta.

Leirin ensimmäinen ilmoittautumisporras on jo 15.7.

Huomaa, että leirin ensimmäinen ilmoittautumisporras on jo 15.7. (hinta 35 €). Toinen ilmoittautumisporras päättyy 24.8. (50 €) ja kolmas porras on auki 2.9. asti (70 €).

Leirin majoitus on Cumulus Resort Siuntiossa, josta on neuvoteltu majoituskapasiteettia ja leirihinnat, jotka ovat voimassa 19.7. asti.

Leiriesite

Lue tarkemmin leiriohjelmasta ja ilmoittautumisohjeista leirin esiteestä, joka on samalla leirikutsu.

Leirin ilmoittautuminen aukeaa IRMAssa viimeistään kesäkuussa.

Alueelliset osakilpailut

Alueet valitsevat finaalikilpailun aluejoukkueet omien ohjeidensa mukaan, jotka julkaistaan yleensä alueiden sivuilla. Alueen osakilpailuja on keväästä syksyyn. Kysy  tarvittaessa lisää alueen nuorisovastaavalta.

Nuori, joka ei ole mukana aluejoukkueessa voi ilmoittautua kansallisen kilpailun 14-sarjaan, jolloin hän pääsee yksittäisenä kilpailijana mukaan samaan yhteislähtöön Kultainen kompassi -cupin finaalin kanssa.

Finaalikilpailuun ilmoittaudutaan 2.9. mennessä.

Lue lisää Kultainen kompassi- cupista ja finaalikilpailusta.