Seuraa EM-suunnistusta Sveitsistä

Suunnistuksen EM-kisat käydään Luganon ympäristössä Sveitsin Ticinossa 6.-13.5. Kisojen seuraamiseen koti-Suomesta on hyvät mahdollisuudet, sillä monipuolisen live-seurannan lisäksi Yle televisioi finaalit pitkää matkaa lukuunottamatta.

Finaalien lisäksi ohjelmassa on sprintin (su-aamu) ja keskimatkan (ti) karsinta.

EM-kisojen ohjelma ja televisiointi
Su 6.5. Sprintti, TV2 klo 19-21
Ke 9.5. Keskimatka TV2 klo 15-17
To 10.5. Sprinttiviesti TV2 klo 18-19.30
La 12.5. Viesti TV2 klo 19-20.30
Su 13.5. Pitkä matka, ei tv-lähetystä

Järjestäjien kisasivut, live-seuranta

IOF:n Live Orienteering -sivusto tarjoaa kisapaketissaan (20e) livestreamia ja GPS-seurantaa.

Suomen joukkue EM-kisoihin

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat (sprintti, keskimatka, pitkä matka ja viesti), Sofia Haajanen SK Pohjantähti (keskimatka ja pitkä matka), Anna Haataja SK Pohjantähti (sprintti, sprinttiviesti, viesti ja pitkä matka), Lotta Karhola Tampereen Pyrintö (keskimatka, viesti ja pitkä matka), Kirsi Nurmi IFK Göteborg (sprintti, keskimatka ja viesti sekä varalla sprinttiviestiin), Anna Närhi IFK Göteborg (sprintti ja sprinttiviesti sekä varalla viestiin), Maija Sianoja MS Parma (sprintti, keskimatka, viesti ja pitkä matka), Marika Teini SK Pohjantähti (sprintti, keskimatka, viesti ja pitkä matka). Tuulia Viberg MS Parma on varalla sprintissä, keskimatkalla ja pitkällä matkalla.

Miehet: Hannu Airila Kalevan Rasti (keskimatka, pitkä matka sekä varalla viestiin), Joni Hirvikallio Koovee (sprintti ja sprinttiviesti), Miika Kirmula Kalevan Rasti (sprintti, sprinttiviesti, viesti sekä varalla keskimatkalle), Elias Kuukka Tampereen Pyrintö (keskimatka, viesti, pitkä matka sekä varalla sprinttiin), Jesse Laukkarinen Paimion Rasti (sprintti), Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö (sprintti, keskimatka, viesti sekä varalla sprinttiviestiin), Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat (keskimatka ja viesti), Fredric Portin Paimion Rasti (keskimatka, viesti ja pitkä matka), Topi Raitanen Helsingin Suunnistajat (sprintti), Otto Simosas Tampereen Pyrintö (sprintti), Olli-Markus Taivainen Navi (keskimatka ja viesti sekä varalla pitkälle matkalle).

Edit 7.5. matkavalintoja päivitetty