Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppu kokosi nuoret

Viime viikonloppu Tampereella, ”Kultainen viikonloppu”, oli odotettu tapahtuma 13–14-vuotiaiden nuorten kalenterissa. Leirin ohjelma ja jännittävä finaalikilpailu syvensivät osallistujien silmien säihkettä ja innostusta.

Finaalikilpailussa uusimaa dominoi, ottaen voiton ja kolmannen sijan. Hämeen ykkösjoukkue sijoittui hopealle. Tulokset löytyvät kilpailun sivuilta.

Viikonlopun kuvia ja materiaaleja
Instagram Kultainen viikonloppu
Kuvia finaalista
Sprinttiluento nuorille ja huoltajille
Yläkoululeirityksen info, Suunnistusliitto

Kiitos alueiden vastuuhenkilöille, sekä leirin ja joukkueiden huoltajille viikonlopun mahdollistamisesta nuorille.

Vuoden 2019 finaaliviikonlopun järjestäjän haku on avoinna

Vuoden 2018 finaaliviikonlopun järjestäjä on Lynx Kirkkonummelta.

Vuoden 2019 finaaliviikonlopun järjestäjän haku on avoinna, kunnes järjestäjä löytyy. Hakemus lähetetään IRMAssa liitteineen alueen käsittelyyn. Järjestäjän tulee myös lähettää viesti alueen käsittelijälle, jotta hän tietää käsitellä hakemuksen. Alue lähettää hakemuksen IRMAssa lausuntoineen ja mahdollisine lisätietoineen Suunnistusliittoon. Lisäksi hakijan tulee lähettää viesti tapahtumapäällikkö Petteri Palmille (petteri.palmi(a)suunnistuslitto.fi), että tällainen hakemus on tullut.

Hakuohje

Kultainen kompassi -cup

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail