Onko sinulla suunnistuksen markkinointi-idea?

Toukokuussa julkaistiin ideakilpailu, johon voi osallistua vielä 30.9. mennessä. Parhaat ideat palkitaan.

Kilpailu on avoin kaikenlaisille toimille, jotka markkinoivat suunnistusta tai ovat keksineet uuden tavan lisätä suunnistuksen kiinnostavuutta. Tekosi voi olla pieni tai iso. Sen vaikutus voi koskettaa päiväkotia, kuntalaisiasi tai se voi olla vaikutuksiltaan kansainvälinen. Toimet voivat kohdistua vaikkapa seuranne tapahtuman tai yksilöurheilijan markkinointiin, tabletti-Suunnnistajaan, Suunnistaja-lehteen, nuorisotoimintaan, lisenssisuunnistajien rekrytointiin, julkisuuden saamiseen lajille, sosiaaliseen mediaan, nuorten mukaan saaminen seuratoimintaan tai kisajärjestelyihin, seurojen yhteistyöhön tai valmennukseen, kuntosuunnistukseen jne.

Katso ideakilpailun tarkempi kuvaus ja ideoiden lähettämisohje 10.5. julkaistusta uutisesta.