Seuraa Nuorten Jukolaa livenä web-tv:stä

Nuorten Jukola suunnistetaan lauantaina 19.8. Porvoossa. Kilpailuun on ilmoittautunut 163 joukkuetta, joista suomalaisia joukkueita on 148, virolaisia 1, Venäjältä 8 ja Ruotsista ennätykselliset 15 joukkuetta. Uusina maina mukana on kaksi joukkuetta Isosta-Britanniasta ja yksi joukkue Liettuasta. Näin Kokoniemen alueella Nuorten Jukolan voittoa tavoittelee yli 1100 nuorta.

Nyt 32. kerran järjestettävän Nuorten Jukolan osuusjakoihin on vuosien saatossa tehty pieniä muutoksia. Viimeisin on tälle vuodelle tehty viimeisen osuuden (-18 v) avaaminen  tytöille.

Kilpailijoiden on hyvä huomioida, että poikkeuksellisesti tämän vuoden kartan mittakaava on 1:7500.

Uutuutena live-lähetys

Järjestävä seura OK Trian toteuttaa mahdollisuuden seurata kilpailua live-lähetyksenä. Web-lähetys sisältää kuvaa maastosta ja maalialueelta sekä gps-seurantaa. Live lähetyksen linkki löytyy tapahtuman nettisivuilta.

Kilpailun lähtö tapahtuu klo 11.30 ja voittajan odotetaan olevan maalissa klo 14.32.

Nuorten Jukola 2017

Live-lähetys