Asikainen mukaan mc-joukkueeseen

Suunnistuksen maailmancup jatkuu runsaan viikon kuluttua kolmella kilpailulla Latvian Cesisissä. Ohjelmassa on keskimatka, viesti ja sprintti. Suomen joukkueessa on tapahtunut pieni muutos, sillä Eetu Savolainen ja Joni Hirvikallio joutuvat jäämään pois terveydellisistä syistä. Joukkueeseen nousee Aaro Asikainen, joka korvaa Savolaisen keskimatkalla ja viestissä. Lisäksi jo aiemmin mukaan nimetty Einari Heinaro korvaa Hirvikallion sprintissä.

Suomen maajoukkue leireilee maailmancupin jälkeen lyhyesti Latviassa, jossa järjestetään ensi kesän MM-suunnistukset. Maailmancupista ja leiriharjoituksista maajoukkue saa tärkeää tietoa maastotyypistä ja sen kasvillisuudesta ensi kesän MM-valmistautumisensa pohjaksi.

Latvian jälkeen suunnistuksen maailmancupia on jäljellä yksi kierros, joka kilpaillaan Sveitsissä syys-lokakuun vaihteessa. Suomalaisista parhaissa asemissa ennen syksyn osakilpailuja ovat Venla Harju (5.) ja Sari Anttonen (9.).

Latvian mc-sivut
Suomen joukkue