Suunta Huipulle 15-20v. leirikausi käynnistyy

Vuoden ensimmäinen Suunta Huipulle leiri järjestetään lauantaina 18.3. Helsingissä. Helsingin Suunnistajien järjestämä avoin sprinttileiripäivä tarjoaa kaksi vauhdikasta ja vaativaa sprinttiharjoitusta sekä sprinttiseminaarin. Mukana Suomen sprinttimaajoukkue ja -valmentajat. Ilmoittautuminen su 12.3. mennessä.

Suunta Huipulle leirit ovat 15-20 -vuotiaille tavoitteellisesti harjoitteleville nuorille suunnattuja avoimia leirejä. Leirien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa huippuvalmentajat. Leirien sisältö on rakennettu  Vauhtia!Taitoa!Kanttia! suunnistajan polku nuoruudesta huipputasolle ”Tavoitteeksi huippusuunnistus” vaiheen ikäkausitavoitteiden pohjalta. Vuonna 2017 leirejä järjestetään maaliskuussa, toukokuussa, elokuussa ja marraskuussa Suomessa ja Norjassa.

Tutustu leiritarjontaa ja ilmoittaudu mukaan: https://www.suunnistusliitto.fi/huippu/akatemiavalmennus-ja-alueet/suunta-huipulle-leirit/