Intersport Suunnistusliiton ja Jukolan kumppaniksi

inter

Intersport Finland Oy, Suomen Suunnistusliitto ja Jukolan viestin taustayhteisö Kaukametsäläiset ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Intersportista tulee suunnistusmaajoukkueen pääyhteistyökumppani ja Jukolan viestin kumppani. Suomen johtavan urheilukaupan ketjun ja suunnistuksen yhteistyö tarjoaa molemmille osapuolille houkuttelevia elementtejä.
Intersport on ollut mukana Jukolan Viestissä suurella tapahtumakaupalla jo 1990-luvun alusta asti.

– Uusi pitkäaikainen kumppanuutemme avaa paljon uusia mahdollisuuksia molemmille osapuolille sekä myös Jukolan viestin osallistujille ja tapahtuman vieraille. Jukolan viesti on yksi Suomen merkittävimmistä ja suurimmista urheilutapahtumista, johon osallistuvat samaan aikaan sekä maailman huiput että kuntourheilijat. Tämä tapahtuma sopii erinomaisesti Intersportin asiakaslupaukseen Sport to the people, sanoo Intersport-ketjujohtaja Juha Nurminen.

Suunnistusliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Aki Lindroos korostaa, että sopimus vahvistaa Intersportin asemaa suunnistajien, maajoukkueiden ja Suunnistusliiton varustetoimittajana.

– Yhteistyön taustalla on myös molempien osapuolten vahva halu auttaa kasvavaa kuntosuunnistajien joukkoa varustevalinnoissaan. Sopimuksen myötä Intersport on halutessaan mukana Suunnistusliiton ja Jukolan Viestin uusien palvelujen kehitystyössä varustetoimittajana, Lindroos kertoo.

Suunnistuksen ja Intersportin yhteistyö ulottuu vaikutuksiltaan maajoukkueen huipuista aina kuntosuunnistajiin asti.

– Intersport- ketjussa panostamme vahvasti laatuun niin valikoimissa kuin palvelussa. Suunnistuksen harrastajat liikkuvat monipuolisesti ympäri vuoden, joten Intersportin lajiurheilukonsepti sopii mainiosti tähän tarpeeseen.

Intersportin painopistelajeja ovat mm. juoksu, hiihto, pyöräily ja fitness ja näistä lajeista löytyy valikoimaa ja asiantuntemusta niin aloittelijoiden kuin vaativien asiakkaiden tarpeisiin, Juha Nurminen korostaa.
*****
Intersport Finland Oy on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja. Intersport International IIC on kansallisista yhtiöistä muodostuva kansainvälinen urheilukauppaketju. Intersport-kauppoja on yli 5 400 yhteensä 46 maassa. Kesko-konserniin kuuluva Intersport Finland Oy on yhtiön osakas ja omistaa Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot -lisenssit maassamme. Suomessa on 57 Intersport-kauppaa ja intersport.fi-verkkokauppa.

Suomen Suunnistusliitto ry tukee suunnistusseurojen edellytyksiä tarjota laadukasta kilpailu-, nuoriso- ja kuntosuunnistustoimintaa. Suunnistusta harrastaa säännöllisesti n. 60 000 eri ikäistä suomalaista. Vuosittain Suomessa tehdään pitkälti yli puoli miljoonaa suunnistussuoritusta ympäri vuoden kilpailuissa ja kuntorasteilla.