Nyt: Ilmoittaudu Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppuun

Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonlopun ohjelmassa on leiri, joka käynnistyy lauantaina 10.9. ja aluejoukkueiden välinen finaalikilpailu, joka juostaan sunnuntaina 11.9.

Leiri on avoin kaikille 13–14-vuotiaille ja heidän huoltajilleen riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana alueen joukkueessa. Leirin ilmoittautumisportaat ovat 28.8. ja 4.9., joista aikaisempi on edullisempi. Ilmoittautumiset IRMA:n kautta.

Leiri kokoaa ikäluokan yhteen ja tarjoaa mieleenpainuvia kokemuksia – suunnistusta, yhdessäoloa ja oppimistilaisuuksia.

Leiri käynnistyy sprinttiviestillä lauantaina 10.9.2016 klo 13 jälkeen. Joukkueet kootaan paikan päällä. Harjoituksen jälkeen pääsee uimahalliin. Päivällisen jälkeen on leiriohjelmaa sekä nuorille että aikuisille.

Rasti-Jussit, finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi -cup

Uutuutena on tänä vuonna yksittäisten kilpailijoiden mahdollisuus osallistua Kultainen kompassi- cupin finaalin yhteislähtökilpailuun. Sunnuntaina on tarjolla myös kansallinen keskimatkan kilpailu. Leirille voi siis ilmoittautua ennen kuin tietää pääsystä alueen joukkueeseen.

Tervetuloa Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppuun!