Suomen joukkueet MM-viestissä

Suunnistuksen MM-kisat päättyvät lauantaina kilpailtavaan viestiin. Suomi lähtee viimeisen päivän mitalijahtiin naisten viestissä joukkueella Sari Anttonen, Marika Teini ja Merja Rantanen. Miesten viestissä Suomen trio on Miika Kirmula, Fredric Portin ja Mikko Sirén.

Suomen taktiikka viimeisen MM-kisapäivän mitalijahdissa on selkeä ja yksinkertainen:

– Lyöntiä, mutta tarkasti, päävalmentaja Juha Taini naulaa.

Naisten viestikolmikko on tismalleen sama, jolla Suomi keväällä voitti EM-kultaa. Vuosi sitten Suomen naiset olivat niukasti mitalien ulkopuolella neljäntenä ja miehet sijalla 13. Naisten viestivoittoa puolustaa Tanska ja miesten Sveitsi.

MM-viesti on nähtävissä Yle Fem kanavalta 14.45-16.50 ja 18.30-19.30. Lisäksi viesti on katsottavissa Yle Areenasta suorana lähetyksenä 14.45 alkaen.