IOF:n kilpailijatunnuksen hankkiminen, tarkistaminen ja sen tallentaminen IRMAan

Maailmanrankiosakilpalujen (WRE) sarjoihin (H21 ja D21) osallistuvien tulee tarkistaa hyvissä ajoin ennen kilpailua, että heidän tietonsa löytyvät IOF:n Eventor-järjestelmästä ja että tiedot ovat oikein. Eventorissa henkilön tiedoissa oleva IOF ID-numero tulee syöttää IRMAan käyttäjätietoihin.

Mikäli henkilöä ei vielä löydy Eventorista, tulee hänet rekisteröidä ja täyttää hänen tietonsa sinne. Tarkemmat ohjeet asiasta.

Tarkistakaa, että IOF ID-numeronne on IRMAssa oikein.

Suomalaiset kilpailijat ja suomalaista seuraa edustavat ulkomaalaiset kilpailijat ilmoittautuvat Suomen WRE-osakilpailuihin normaalisti IRMAn kautta (eivät Eventorin kautta).

Niiden ulkomaalaisten, jotka eivät edusta suomalaista seuraa on mahdollista ilmoittautua Eventorin kautta (koskee suunnistuksen ja pyöräsuunnistuksen osakilpailuja, muttei vielä hiihtosuunnistuksen osakilpailuja).