Koe talven uutuus: Nuorten ohjaajien leiri

Suunnistusliiton Nuorten tiimi järjestää Kisakallion Urheiluopistolla Nuorten ohjaajien leirin pe – su 22.–24.1.

Nuorten ohjaajien leiri on suunnattu 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille nuorille ohjaajille. Nuorten tiimi haluaa painottaa, että leirille ovat tervetulleita aivan kaikki ohjaajana toimineet ja ohjaamisesta kiinnostuneet nuoret. Ohjaajakokemusta ei tarvita.

Leirillä voit jakaa kokemuksiasi ohjaajana, saat uusia ideoita ja pääset itsekin kokeilemaan erilaisia harjoitteita. Suunnistuksen superviikonloppuna Kisakalliossa järjestetään myös Nuori Suunta ohjaajatapaaminen, Suunnistusvalmennusseminaari ja maajoukkueiden leirit.

Toivomme seurojen kannustavan seuran nuoria ohjaajia tammikuun tapaamiseen.

Tapahtuman sivu facebookissa.

Ilmoittaudu 7.1. mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumislomake.