Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia hakee suunnistuksen apuvalmentajaa

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia (Urhea) hakee suunnistuksen apuvalmentajaa (oto).

Apuvalmentajan tehtävänä on suunnitella, valmistella ja toteuttaa Urhean akatemiaryhmän harjoituksia yhteistyössä nuorten olympiavalmentajan kanssa. Harjoitukset ovat vaihtoehtoisesti joko aamupäivällä tai iltapäivällä klo 16 jälkeen. Viikoittainen työmäärä on noin 8 tuntia.

Hakijalta edellytetään oman suunnistustaustan ja suoritetun valmentajakoulutuksen (taso 2 tai ylempi) lisäksi käytännön kokemusta valmennuksesta sekä innostusta valmentaa pääkaupunkiseudun huippusuunnistajia.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset 31.12.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: antti.orn(a)suunnistuslliitto.fi.

Lisätietoja:

Nuorten olympiavalmentaja Antti Örn, antti.orn(a)suunnistusliitto.fi, p. 044 515 5505.