Kultainen kompassi -cup kaipaa järjestäjää vuodelle 2016

13 ja 14-vuotiaille suunnatun Kultainen kompassi  -cupin alueelliset osakilpailut ovat jo ovella. Cup huipentuu finaaliin syyskuussa.

Haemme vuoden 2016 finaaliviikonlopun järjestäjää. Voisiko sinun seurasi olla vuoden 2016 finaaliviikonlopun järjestäjä? Haku on auki ja toivomme järjestlyistä kiinnostuneilta seuroilta yhteydenottoja kevään aikana. Hakuohje.

Kultainen kompassi -cupin finaalista on muodostunut odotettu nuorten tapahtuma syksyyn. Cup koostuu alueellisista osakilpailuista ja syksyn finaalista, sekä finaaliviikonlopun leiristä. Alueen joukkueessa juoksee 4 tyttöä ja 4 poikaa. Alue voi valita finaaliin useampia joukkueita. Finaali käydään yhteislähtökilpailuna hajontaradoilla.

Finaaliviikonloppu sisältää leiriohjelmaa nuorille. Leiri on avoin kaikille ikäluokan suunnistajille riippumatta siitä, onko mukana alueen joukkueessa.

Kerro seurasi nuorille Kultainen kompassi -cupista

Alueen osakilpailut käynnistyvät toukokuussa. Alueen osakilpailut ja valintaohjeet julkaistaan alueen sivuilla. Alue tiedottaa myös, miten leirille ilmoittaudutaan – alueen toimesta vai omatoimisesti. Vuoden 2015 finaaliviikonloppu on Tampereella 12.–13.9.

Lisätietoa Kultainen kompassi -cupista.

Kerro Kultainen kompassi -cupista ja alueen osakilpailuista seurasi nuorille. Finaaliviikonlopun leiri on avoin kaikille 13–14-vuotiaille ja heidän huoltajilleen riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana alueen joukkueessa.

Kultainen kompassi  -cupin tavoitteita ovat:
– tarjota kohtaamispaikka valtakunnallisessa kilpailussa,
– lisätä kilpailukokemusta ja kiinnittää nuoria lajiin,
– lisätä innostusta harrastamiseen ja tavoitteelliseen kilpailemiseen,
– vähentää drop out’ia,
– lisätä aluekilpailujen merkitystä,
– tutustuttaa nuoria toisiinsa, tarjota elämyksiä ja kavereita.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail