10mila voitto IFK Göteborgille

Tukholman pohjoispuolella Ruotsin Skepptunassa juostu 10mila viesti päätyi pitkän yön jälkeen loppukirikamppailuksi, jonka pisimmän korren vei ruotsalaisseura IFK Göteborg. Toiseksi nousi Halden SK, vain muutaman sekunnin voittajaa perässä. Parhaalla suomalaisjoukkueella, joensuulaisella Kalevan Rastilla oli siis tyytyminen kolmanteen sijaan.

Paimion Rasti suomalaisnaisista vahvin

Lauantai päivällä juostussa naisten Tvåmila viestissä voiton otti ruotsalainen Domnarvets GoIf ennen Järlä Orienteeringia ja Tove Alexanderssonin ankkuroimaa Stora Tunaa. Suomalaisjoukkueiden parhaimmistoa edusti neljänneksi suunnistanut Paimion Rasti, jonka tulokse sinetöi hienosti Saara Norrgrann. Kalevan rasti oli viides.

Nuorten viestissä norjalaisvoitto

10milan yhteydessä juostu nuorten viesti Ungdomskavlenin voiton otti hurjalla erolla muihin Nydalens SK.  Konnerud IL oli toinen ja Turun Suunnistajat kolmas.