Lisenssi 2015

Uuden vuoden ja lisenssikauden alkaessa on jälleen tärkeää muistuttaa jäsenistöä lisenssin lunastamisesta ja oman vakuutustuturvan voimassaolosta. Osallistuttaessa kansallisiin sekä kansainvälisiin kilpailuihin Suomessa tulee suunnistajalla olla voimassaoleva lisenssi.
Suunnistusliiton Pohjolan kanssa neuvottelema, lisenssiin sisältyvä vakuutus on edullinen tapa vakuuttaa itsensä suunnistustapaturmien varalta. Useat omat vapaa-ajanvakuutukset sisältävät urheilurajoituksia, joten kannattaa varmistaa, että vakuutusturva kattaa myös suunnistuksen.

Lisenssi lunastetaan IRMAssa ja vakuutuksellisissa lisensseissä tulee täydellisten osoitetietojen lisäksi ehdottomasti olla henkilötunnus kokonaisuudessaan vakuutusyhtiötä varten.

Mikäli seura lunastaa Nuori Suunta -kortteja seuran junnuille, tulee yllämainitut tiedot täyttää huolellisesti.

Lisenssihinnat vuodelle 2015 ovat:

  1. aikuisten vakuutuksellinen A-lisenssi 79 € (vakuutuksellinen < 80 v)
  2. aikuisten vakuutukseton B-lisenssi 31 €
  3. 15-18 v vakuutuksellinen N-lisenssi 28 €
  4. 15-18 v vakuutukseton C-lisenssi 13 €
  5. NuoriSuunta-vakuutuksellinen D-lisenssi 12 €
  6. NuoriSuunta-vakuutukseton L-lisenssi 6 €

Lisätietoja lisenssivakuutuksesta

Huom! Lisenssiä ei voi vaihtaa kesken kauden.

Huom! Mikäli käyttäjällä ei ole verkkomaksumahdollisuutta lisenssimaksun maksamiseen IRMAssa, voi Suunistusliitosta pyytää maksutiedot maksamisesta suoraan pankkitilille. Tällöin maksu ei kirjaudu heti IRMAan, vaan vasta maksun näkyessä liiton tilillä. Sen jälkeen maksu kirjataan IRMAan ja esim. kilpailuun voi ilmoittautua tämän jälkeen. Huom. Tämä voi viedä useita päiviä riippuen maksajan pankista ja maksupäivästä. Pankkimaksusta veloitetaan liiton palvelumaksua 5 €.