Vuoden 2014 seuratiedot

Suomen Suunnistusliitto ja alueet keräävät tällä kyselyllä seuroilta vuoden 2014 toimintakertomuksessa ja toiminnan raportoinnissa tarpeellista tietoa. Tiedot ovat myös tärkeä perustelu haettaessa liikuntajärjestöille myönnettäviä valtionavustuksia Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.
Kyselyn vastausaika päättyy 19.1.2015.

Seuratoimintakysely 2014

SSL och regionerna samlar med denna förfrågan uppgifter från föreningarna för att få behövligt material till sin rapportering och verksamhetsberättelse. Därtill används uppgifterna som grundmaterial vid ansökan av stöd från Undervisnings- och kulturministeriet.
Svara senast 19.1.2015

Verksamhetsuppgifter 2014

Kaikkien määräaikaan mennessä vastanneiden kesken arvotaan seuraavat kymmenen tuotepalkintoa:
– 1 x ilmainen MOBO-paketti vastanneelle seuralle, arvo 325 €
– 2 x 5 kpl Kuntorastien ohjaajaliivejä
– 3 x 3 kpl Suunnistaja-lehden tablettiversion irtonumeroita
– 4 x Suunnistusliiton muistitikku (2 Gb)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail