Ohjaajatapaaminen ja nuorten leiri Savonlinnassa

Tervetuloa valtakunnalliseen ohjaajatapaamiseen ja nuorten leirille Savonlinnaan Tanhuvaaran urheiluopistolle helmikuun alussa.

Ohjaajatapaaminen on tarkoitettu lasten ja nuorten parissa toimiville ohjaajille ja ohjaustyöstä kiinnostuneille. Päivien aikana etsitään eväitä, millä suunnistajan reppu tulisi lapsuusvaiheen polulla täyttää. Tapaaminen pidetään la 7.-su 8.2. Opistolla on mahdollista majoittua jo pe 6.2. lähtien. Ilmoittautuminen 23.1. mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake.

Suunnistusliiton Nuorten tiimi järjestää 15-22-vuotiaille Nuorten leirin Tanhuvaaran urheiluopistolla 6.-8.2.2015. Haluaisitko tavata vanhoja suunnistustuttujasi myös kisakauden ulkopuolella ja saman tien solmia uusiakin kaverisuhteita? Nuorten leiri on mahtava tilaisuus kaikille!

Nuorten leirin ohjelmassa on harjoituksia, kisailuja, opiston tarjoamaa ohjelmaa, kylpyläkäynti sekä kivaa yhdessäoloa. Ilmoittautuminen 22.1. mennessä. Lisätietoa ja ilmoittautumislomake.