IRMA-palvelun päivitys 11.6. aiheuttaa käyttökatkon klo 13–15 välillä

IRMAsta julkaistaan uusi versio tiistaina 11.6., minkä vuoksi palvelu on pois käytöstä noin klo 13–15 välillä. Julkaisun yhteydessä palvelun ulkoasu uudistuu, mutta perustoiminnot säilyvät ennallaan. Osa IRMAn muokkaustyökaluista ja painikkeista näyttävät erilaisille kuin nykyisessä versiossa, mutta toiminnot ovat samat. Päivityksen jälkeen palvelun mobiilikäyttö helpottuu.

– Tässä päivityksessä toimintoihin ei vielä ole tehty isoja muutoksia, vaan kysymys on palvelun teknologian uudistamisesta, visuaalisesta ilmeestä ja käytettävyydestä. Kehitysprosessi jatkuu tämän jälkeen toiminnallisuuksien parantamisella, kertoo Suunnistusliiton tapahtuma- ja seurapäällikkö Timo Saarinen.

Päivityksen jälkeen käyttäjille voi tulla ongelmatilanteita, joista on syytä olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen irma(a)suunnistusliitto.fi