Nuorten Jukolan tuloksiin muutoksia

Suunnistusliiton sääntöryhmä on käsitellyt Nuorten Jukolan tuomarineuvoston päätöksestä tehdyn valituksen. Valitus hyväksyttiin ja sääntöryhmä kumosi tuomarineuvoston päätöksen hylätä Hiidenkiertäjien ja MS Parman joukkueet. Näin tulosluettelo muuttuu siten, että Hiidenkiertäjät palautetaan kilpailussa kolmanneksi ja MS Parma seitsemänneksi.

Alun perin molempien joukkueiden kuudennen osuuden viestinviejien suoritukset hylättiin kielletyllä alueella liikkumisen vuoksi, mutta sääntöryhmä katsoi tässä tapauksessa järjestäjien virheiden olleen kielletyn alueen merkinnässä ja kartoituksessa niin merkittäviä, että ne katsottiin lieventäviksi asianhaaroiksi. Lisäksi sääntöryhmä otti huomioon, että kyseessä oli lasten ja nuorten kilpailu.

Nuorten Jukola suunnistettiin Hyvinkään Sveitsissä 19.8.2023.

Nuorten Jukolan kilpailusivut

Lisätiedot: Timo Saarinen, etunimi.sukunimi(a)suunnistusliitto.fi, p. o4o 5198699