Seuraa pyöräsuunnistuksen MM-kilpailuja

Pyöräsuunnistuksen aikuisten ja nuorten MM-kilpailut suunnistetaan Tšekin Jičínin alueella 20.-26.8.2023.

Vuorossa on lajin 20:s MM-kilpailutapahtuma ja mukana on urheilijoita 25 maasta. Suomella on jalkeilla iskukykyinen joukkue, ja ensimmäisiä MM-mitaleja jahdataan sunnuntaina Jičínin keskustan tuntumassa pääosin urbaanissa pyöräsuunnistusmaastossa.

Kilpailutapahtumia voi seurata IOF-liven välityksellä, jossa luvassa on netti-tv, gps-seurantaa sekä livetulokset.

Ohjelma

  • Su 20.8. Sprintti, Jičín, klo 13.00->
  • Ti 22.8. Pitkä matka, Mostek, klo 9.00->
  • Ke 23.8. Keskimatka, Mostek, klo 10.30->
  • Pe 25.8. Yhteislähtö, Jabkenice, klo 11.00->
  • La 26.8. Viesti, Jabkenice, klo 10.00->

Suomen pyöräsuunnistuksen MM-joukkue

Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Essi Hakala Vaasan Suunnistajat, Marika Hara Koovee, Kaarina Nurminen Tampereen Pyrintö (U23), Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Henna Saarinen Koovee, Ingrid Stengård OK Trian, Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö (U23).

Miehet: Andre Haga OK Botnia, Paulus Hanhijärvi Espoon Akilles (U23), Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Miika Nurmi Vaasan Suunnistajat, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37 (U23), Samuel Pökälä Asikkalan Raikas.

Nuorten MM-joukkue

Naiset: Pihla Häkkinen Hiiltomiehet (s, p, k), Emma-Riikka Laamanen Tarpian Suunta, Aino Kankaanpää Lapuan Virkiä (s, k, y, v), Emma Lång Kuopion Suunnistajat, Vilma Pesu Hiiltomiehet, Siiri Rasimus Suunta Jyväskylä (p, y, v), Silja Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö.

Miehet: Tatu Aaltonen Lynx (s,p,k), Eevert Kenttämies Koovee, Simo Klemettinen Suunta Jyväskylä, Eemil Koskinen Hiiltomiehet, Akseli Pesu Hiiltomiehet, Nuutti Toivonen Rajamäen Rykmentti, Aapo Liponkoski Tampereen Pyrintö (y,v).

(s = sprintti, p = pitkä matka, k = keskimatka, y = yhteislähtö, v = viesti)