Kilpailujen haku kaudelle 2024

Kilpailuhaku kaudelle 2024 on käynnissä kesälajien osalta elokuun puoliväliin saakka. Hiihtosuunnistuskilpailujen varsinainen hakuaika on päättynyt ja haetut kilpailut on julkaistu Irmassa. Kilpailuja voi edelleen hakea, mutta myöntäminen käsitellään tapauskohtaisesti harkintaa käyttäen huomioiden mm. ajankohta ja kilpailupaikka jo hyväksyttyihin kilpailuihin nähden. Kalenteriin toivotaan lisää hiihtosuunnistuskilpailujen järjestäjiä.

Viestiliigan osakilpailujen järjestäjät kaudelle 2024 julkaistaan elokuun aikana, samoin suunnistuksen SM-sprinttiviestin järjestäjät vuosille 2024 ja 2025.

Vuosien 2026-2027 SM-kilpailujen haku avataan syksyn aikana, samoin Finn Springin ja Fin5-suunnistusviikon.

Kansallisten kilpailujen hakeminen

Pohjakalenteri 2024 (kesälajit)