Lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutuksia keväällä

Suunnistusliitto järjestää jälleen kevään aikana Lasten ja nuorten suunnistusratojen laatiminen -koulutuksia. Koulutus on kolmen tunnin iltakoulutus ja soveltuu hyvin kilpailujen ratamestareille, nuorten valmentajille ja suunnistuskoulujen ohjaajille.

Seuraavat etäkoulutukset:

to 16.3. klo 17.00–20.00, ilmoittautuminen 14.3. mennessä Suomisportissa

ma 24.4. kl0 17.00–20.00, ilmoittautuminen aukeaa huhtikuussa

Lasten ja nuorten ratojen laatiminen koulutuksia järjestetään, jotta lapsille ja nuorille tarkoitettujen harjoitusten ja kilpailujen laatu olisi mahdollisimman tasalaatuista. Kaikkien lasten kilpailuiden ratamestareita ohjataan osallistuvan kyseiseen koulutukseen. Koulutukset on suunnattu myös henkilöille, jotka vastaavat kilpailuissa lapsille ja nuorille suunnatuista palveluista.

Koulutuksen käyneellä ratamestarilla on mahdollisuus saada kilpailutapahtumalle IRMA-palvelussa lasten ja nuorten ratojen tähtimerkintä.

Lue lisää koulutuksesta: