Hippo-suunnistuskoulut 2023

Kevään koittaessa käynnistyvät jälleen myös suunnistuskoulut eri puolilla Suomea. Suunnistusseurat toteuttavat tänäkin vuonna kymmeniä Hippo-suunnistuskouluja. Osuuspankin, Olympiakomitean ja Suunnistusliiton yhteinen toimintamalli on toiminut jo vuosia, ja halukkaita uusia seuroja otetaan mukaan yhteistyöhön.

Pankit ovat olleet innostuneita ja tyytyväisiä Hippo-yhteistyöhön suunnistusseurojen kanssa, joten mikäli oma seura ei ole vielä tätä mallia hyödyntänyt, kannattaa olla yhteydessä paikalliseen Osuuspankkiin.

Hippo-koulun järjestäjäksi

Hippo-suunnistuskoulun toteuttaminen edellyttää, että paikallinen Osuuspankki lähtee mukaan yhteistyöhön. Yhteistyön syntyminen lähtee seuran yhteydenotolla pankkiin. Yhteistyöstä on sovittava vuosittain pankin kanssa.

Lue Toimi näin -ohjeista, miten yhteistyö seuran ja pankin välille syntyy ja miten seura saa tunnetun Hippo-brändin käyttöönsä.

Hippo-materiaaleja suunnistuskouluun

Yhteistyösopimus paikallisen Osuuspankin kanssa mahdollistaa Hippo-brändin maksuttoman käytön sekä suunnistuskoululaisen materiaalit Suunnistusliitosta.

Materiaalipaketti sisältää uusitut Hippo Startti ja Tsemppi -harjoitusvihkot, vinkkivihkoja vanhemmille, tarroja sekä muita tukimateriaaleja. Materiaalin tilauslomake lähetetään seuroille, jotka pankki on ilmoittanut mukaan yhteistyöhön.

     

Suunnistuskoulun järjestämisen ohjeita (pdf)

Tiedustelut

Katri Lindeqvist
katri.lindeqvist (a) suunnistusliitto.fi
044 3236657
Nuoriso- ja koulutuspäällikkö
Suunnistusliitto